© 2021 admin

Teenused

Järve Talu Aiandus OÜ põhitegevuseks on taimekasvatus ja selle arendamine. Lisaks pakume aiahooldusteenust. Aastal 1989 vanemate asutatud ettevõte  jätkab endiselt perefirmana.

Täna veab Järve talu taimekasvatuse traditsioone tütar Merike Rosenberg:

“Kuna olen vanematele abiks olnud juba viimased üksteist aastat, soovin seda traditsiooni jätkata. Taimekasvatusega tegelesid juba ka minu vanavanemad Viljandi linnas. Vanaisa oli Viljandis tuntud roosikasvataja. Sealt olen saanud oma esimese kooli roosikasvatusest.”

Viljandi linna lähedal asuvas aiandis kasvatatakse püsikuid, suvelilli, aedviljataimi ja maitsetaimi. Pakume laiasvalikus erinevaid lillesorte. Kasvatamisel on ka roosiistikud.

Haljastuse valdkonnas tegeletakse aiahooldusega. Hooldame juba varem rajatud aedu ja haljasalasid nii firmadel kui eraisikutel (niitmine, peenarde rohimine, lillede istutamine)

Aiandi juurde on juba rajatud näidispeenrad ja alustatud on roosiaia rajamisega. Näidisaeda istutatakse taimed mida aiandis kasvatatakse, et kliendid saaksid ideid kuidas oma peenraid kujundada. Ehitusjärgus on taimeplatsi rajamine kus müüakse oma toodetud toodangut.

Korraldame ka teabepäevi, kus kliendid saavad informatsiooni uutest taimesortidest. Anname nõu taimekasvatuse ja taimekaitse  kohta.